BMB Dvoulůžko Marika včetně roštu a úložného prostoru

8 hodnocení
 
Akce Tip Na prodejně k vyzkoušení Efekt lupa
  • 1 z 6
 

Postel je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, podle vašeho výběru – z masivního bukového dřeva o tloušťce 40 mm nebo z laminované dřevotřísky, která má tloušťku 32 mm. Oba materiály poskytují lůžku stabilní a pevnou konstrukci. Součástí postele je velký výklopný úložný prostor, který jedinečným způsobem dotváří vzhled postele. Díky dostatečné hloubce má velmi praktické využití zejména pro uživatele, kteří potřebují využít prostor v ložnici na maximum.

Dostupnost Na objednávku
Běžná cena 24 621 Kč
Ušetříte 2 463 Kč (–10 %)
22 158 Kč    
Kód produktu 66753
Značka BMB
Kategorie dvoulůžka
Záruka 10 let
 

Speciálně vybraný rošt a matrace

K lůžku nabízíme tři typy kvalitních roštů a velký výběr matrací, proto vám postel můžeme dodat také jako komplet. Rošty můžete volit vyklápěcí do stran, vyklápěcí od nohou nebo motorové. Rošty a matrace byly z naší kolekce vybrány specialistou přes zdravý spánek a máte tak jistotu, že symbióza zvolených roštů a matrací bude fungovat na 100 %.

Šířka postele ve dvou rozměrech

Postel nabízíme ve dvou velikostech, podle rozměrů vaší ložnice můžete volit postel širokou 160 cm nebo 180 cm. Délka postele je 200 cm. Postel má zvýšenou lehací plochu, která umožňuje pohodlnější vstávání a uléhání do postele, což ocení všichni uživatelé bez rozdílu věku.

Úložný prostor v ceně postele

Součástí postele je velký úložný prostor, který jedinečným způsobem dotváří její vzhled. Díky dostatečné hloubce má velmi praktické využití zejména pro uživatele, kteří potřebují využít prostor v ložnici na maximum.

Zaoblené nebo rovné rohy čel

Postel Marika Family nabízí výběr ze dvou variant zpracování čel postele. Můžete volit rovné moderní linie nebo praktické zaoblené rohy čel postele.

Široká nabídka barevného provedení

Podle svého uvážení můžete postel Mariku Klasik vybírat z dvanácti dekorů imitace přírodního dřeva nebo z deseti odstínů moření masivního bukového dřeva. V nabídce nechybí ani módní bílé odstíny.

Samozřejmostí je nabídka nejrůznějších doplňků, komod, nočních stolků a skříní. Dopřejte si zdravý a pohodlný spánek na kvalitní posteli, která získala certifikát ČESKÁ KVALITA!

Kompletní ceník najdete zde:

Rozměry postele:

marika

 

VÝBĚR MATERIÁLU

Kostru rozkládací postele je možné vybrat ze dvou materiálů. Zákazníci, kteří preferují přírodní materiály, mohou volit masivní dřevo v bukovém nebo dubovém provedení, v různých odstínech moření. Na tento materiál poskytujeme prodlouženou záruku 25 let. Ostatní uživatelé mohou vybírat ze široké nabídky dekorů imitace přírodního dřeva, na které je poskytnuta prodloužená záruka 10 let.Čalounění tandemu je možné vybírat z více než 20 různých potahových látek. 

 

VÝBĚR DEKORU IMITACE MASIVNÍHO DŘEVA

VÝBĚR DEKORU MASIVNÍHO PŘÍRODNÍHO DŘEVA:

TYPY MASIVU:

Postel je vyráběna ve těchto typech masivu

  • BUK JÁDROVÝ CINK – parketový vzhled s výraznější kresbou a zbarvením dřeva
  • DUB CINK – parketový vzhled s výraznější kresbou dřeva

 

DEKORY MASIV BUK JÁDROVÉHO:

DEKORY MASIV DUB CINK:


POPIS postele:
Postel Marika z řady Line je vyráběna z kvalitní laminofolie a vyznačuje se velkým vnitřním úložným prostorem, který je již součástí postele.
Marika je dodávána s čelním výklopným lamelovým roštem s nosností 2 x 100 kg.


Ložnicový nábytek
Součástí ložnicového nábytku Line jsou šatníky s posuvnými dveřmi, které je možno individuálně přizpůsobit v rámci volitelných šatníkových doplňků, jako jsou police, zásuvky, drátěné koše, svislé dělící příčky a šatní tyče.

Mezi další příslušenství, vyráběné k posteli Marika patří několik typů nočních stolků a komoda.


Skříňky, komody i šatní skříně lze k ložnici Marika také sestavit z nábytkových prvků řady Venezia, která se vyrábí ve shodných dezénech a je s řadou Line plně kombinovatelná.